Οι αφανείς… “ευεργέτες” της ΛΑΣ ΚΛΑΜΑΣ!

🙌Η κοινότητά μας, κρύβει πολλές όμορφες ιστορίες  από τους Προπαθλητές και τις Προπαθλήτριες. Μία τέτοια, αποτελεί και η απόκτηση των εμφανίσεων της ΛΑΣ ΚΛΑΜΑΣ, με πρωταγωνιστές τον αρχηγό και τον υπαρχηγό του συλλόγου.

🗣️Για αρχή, οι 2 προαναφερθέντες, εκτός από παίκτες, έχουν και την ιδιότητα του διαιτητή στο τουρνουά, επομένως και το προνόμιο δωρεάν εμφάνισης από τη διοργάνωση. Έτσι, αποφάσισαν να “εκμεταλλευτούν” αυτό το δώρο, με τον εξής τρόπο.

💡Σε συμφωνία με το Προπάθλημα, ο αρχηγός της ΛΑΣ ΚΛΑΜΑΣ, σφύριξε μερικά παραπάνω παιχνίδια, με τα έσοδά του να καλύπτουν τα έξοδα για τις υπόλοιπες φανέλες! Μία ενέργεια, που ήταν εφικτή χάρη στον υπαρχηγό, διότι είχε την δυνατότητα να σφυρίξει περισσότερους αγώνες, αφού βγήκε καλύτερος διαιτητής της εβδομάδας, τους οποίους και άφησε στον “καπιτάνο” !

⚽Η ΛΑΣ ΚΛΑΜΑΣ δεν είχαν και την καλύτερη αρχή στο τουρνουά. Βρήκαν την πρώτη τους νίκη μόλις στον έκτο τους αγώνα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το “κοντέρ γράφει” 8 σερί νίκες! Δεν ξέρουμε αν οι φανέλες φάνηκαν “γούρικες”, το σίγουρο είναι πάντως ότι κάτι καλό συμβαίνει, και ελπίζουμε να συνεχιστεί!

🎥Μερικά highlights των ΛΑΣ ΚΛΑΜΑΣ:

#ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ #ποδόσφαιρο #πανεπιστήμιο #aueb #papei #ntua #ekpa #panteion #uniwa #podosfairo #greekfootball #5aside #minifootball #minisoccer #football #soccer #thebeautifulgame #jogabonito #footballislife #instafootball #goal

Leave a comment