Αντίο στον κορυφαίο των κορυφαίων!

📅 Είναι 25 Νοεμβρίου του 2020. Ο “Ντιεγκίτο” έφυγε από την ζωή. Ο άνθρωπος που χαρακτηρίστηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του εικοστού αιώνα, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

⚽ Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, έπαιξε στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, της Ισπανία αλλά και της Ιταλίας. Άφησε το στίγμα του όπου και αν αγωνίστηκε με αποκορύφωμα τα χρόνια του στην Νάπολη, όπου λατρεύεται σαν θεός ακόμα και σήμερα!

🏆 Το μεγαλύτερο, όμως, επίτευγμά του ήταν η κατάκτηση του Mundial 1986 στο Μεξικό με την εθνική Αργεντινής. Εκεί, ο Ντιέγκο προσέφερε στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας, όπως το δεύτερο γκολ ενάντια στην Αγγλία ή το πρώτο με το περίφημο “χέρι του θεού”, που τον ανεβάζουν  στην κορυφή του “ποδοσφαιρικού έβερεστ”.

🤝 Ήταν ένας τύπος, που δεν έκρυβε ποτέ τις σκέψεις του και τις απόψεις του για χάρη της εικόνας του. Ένας άνθρωπος που δεν δίστασε να υπερασπιστεί  τα πιστεύω του ακόμα και μπροστά στον Πάπα! Από εμάς ένα μεγάλο αντίο στον θεό του αθλήματος, Μαραντόνα

⭕ Highlights από ένα “ξεχωριστό” ζέσταμα:

⭕ Τα 2 γκολ που αναφέρθηκαν:

#Diego_Maradona #thebeautifulgame #ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ #ΠΑΠΕΙΟΝΣ_League #ΟΠΑ_Del_Ray #aueb #papei #not_just_a_game #πανεπιστήμιο #ποδόσφαιρο #goal

Leave a comment