Ρεκόρ Συμμετοχών ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ Season 3

Τελευταία Εβδομάδα Εγγραφών - Ρεκόρ Συμμετοχών Season 3

🤝 ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΕΣ και ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΡΙΕΣ η επίσημη περίοδος εγγραφών στην 3η Σεζόν του πιο φοιτητικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Αθήνας κλείνει με ρεκόρ συμμετοχών και μεγάλες εκπλήξεις!

⚽ Φέτος θα έχουμε την χαρά να δούμε 60 ομάδες και 450 φοιτητές από κάθε πανεπιστήμιο της Αθήνας να δίνουν ραντεβού στα συνεργαζόμενα γήπεδα μας για τους 5 μήνες που διαρκέσει το ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ αυτή την σεζόν. Μεταξύ των 60 φετινών υπάρχουν 4 ομάδες Erasmus και 1 γυναικεία ομάδα (η Drink Team🍻).

⏳ Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας 6/12 θα γίνει η κατανομή των ομάδων στις 2 λίγκες του ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΟΠΑ Del Ray & ΠΑΠΕΙΟΝΣ League). Mέχρι τότε οι ομάδες της τελευταίας στιγμής θα γίνουν δεκτές και θα παραμείνει ανοιχτή η φόρμα εγγραφών. Μετά θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση για να δούμε εάν υπάρχει κενό σε κάποιον όμιλο

✅ Όσες ομάδες δεν μας έχουν στείλει τα σήματα τους να το κάνουν γιατί ανεβαίνουν στο site www.propathlima.gr μαζί με τους παίχτες της ομάδας. Εκεί θα μπορείτε να χαζέψετε τις φετινές ομάδες.

🔗 Stay Tuned

#ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ #ΠΑΠΕΙΟΝΣ_League #ΟΠΑ_Del_Ray #ΚΥΡΙΑΚΗ_ΑΛΗΘΕΙΑΣ #aueb #papei #not_just_a_game #πανεπιστήμιο #ποδόσφαιρο #goal #thebeautifulgame

Leave a comment