Η MadTrips μας ταξιδεύει!

ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΕΣ και ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΡΙΕΣ την προσοχή σας παρακαλώ !!

🎉Eίναι χαρά μας να ανακοινώσουμε την νέα συνεργασία με το μεγαλύτερο φοιτητικό ταξιδιωτικό γραφείο, την @madtripsgr, και την υπέρευχαριστούμε γιατί θα προσφέρει ως έπαθλο στους φιναλίστ του Glory Path & τον νικητή του Dignity Path δωροεπιταγές συνολικής αξίας 2000€ για τα ταξίδια τους!

🧳Η @madtripsgr διοργάνωνει αξέχαστα και οικονομικά φοιτητικά ταξίδια όλο τον χρόνο, σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσφέροντας μοναδικά προνόμια σε καθένα από αυτά, μπείτε να την τσεκάρετε και δεν θα χάσετε!! Εκτός από ταξίδια, η Mad Dreams (το αδερφάκι της MadTrips) μας προσφέρει παρτάρες και αξέχαστα events όπως το “ΠΑΡΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ” στα ταξίδια και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Αθήνας.

☃️Και επειδή ο χειμώνας πλησιάζει και ως ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΕΣ και ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ψηνόμαστε για ταξιδάκια, ετοιμαστείτε να παίξετε μπαλίτσα με χιονόμπαλες γιατί πάμε BANSKO παρέα με την Mad Trips για 4 μέρες τον Δεκέμβρη!

⚽Για αυτό κάντε ένα καλό ζέσταμα, βάλτε πολλά γκολάκια και ετοιμάστε βαλίτσες. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον στο link στο bio μας.

✈️Mad Trips ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

#Εδώ_όταν_παίζεις_είσαι_ήδη_νικητής
#Ραντεβού_στα_γήπεδα
#ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ

Leave a comment