Το 2021, γίνε σαν τον Ομάρ

players

🇸🇯Η νέα χρονιά μπήκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, για τον πρώην δεξιό οπισθοφυλακα του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατάσαραϊ, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τα παιδιά του από βεγγαλικό, το οποίο έπεσε κοντά τους, τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμα και για κίνδυνο να χάσει την όρασή του.

📸Κατά τη διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο, κάποιος τράβηξε και διέρρευσε φωτογραφία του προσώπου του άτυχου ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η ηχηρή αντίδραση της διοίκησης της Γαλατάσαραϊ, η οποία δια στόματος του προέδρου της, απείλησε ότι θα προβεί σε μηνύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που αυτές οι μηνύσεις δεν κατατέθηκαν ποτέ, είναι ο ίδιος ο Ομάρ, ο οποίος φέρεται απευθυνόμενος στη διοίκηση της ομάδας του να είπε: “Μην το κάνετε. Θα υποφέρει η οικογένειά του”.

🙌Ο Νορβηγός επιδεικνείοντας μεγαλείο ψυχής, μας θυμίζει για ακόμα μια φορά ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι παρά μόνο ένα παιχνίδι και οι αντιπαλότητες (θα έπρεπε να) διαρκούν για 90 λεπτά. Στο τέλος είμαστε όλοι άνθρωποι.

✊Υ.Γ. Δύο μέρες μετά το ατύχημα ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, έχει διαφύγει σχεδόν ολοκληρωτικά τον κίνδυνο και η κατάσταση του συνεχώς βελτιώνεται. Καλή ανάρρωση Ομάρ.

#ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ #not_just_a_game #ΠΑΠΕΙΟΝΣ_League #ΟΠΑ_Del_Ray#ΚΥΡΙΑΚΗ_ΑΛΗΘΕΙΑΣ #aueb #papei #πανεπιστήμιο #ποδόσφαιρο #goal#thebeautifulgame

Leave a comment