Συγκέντρωση Τροφίμων και Ρούχων για τον λαό της Ουκρανίας

ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΡΙΕΣ & ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΕΣ,

Η κοινότητα μας θα συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για να συγκεντρωθεί ρουχισμός και τρόφιμα για τον Ουκρανικό λαό που ζει την φρίκη του πολέμου και της προσφυγιάς.

Τα τρόφιμα και τα ρούχα θα συγκεντρωθούν σε όλα τα συνεργαζόμενα γήπεδά μας από σήμερα Δευτέρα 4/4 έως και αυτήν την Παρασκευή 8/4. Κάθε ομάδα, παίκτης ή φίλαθλος που θέλει να συνεισφέρει μπορεί να παραδίδει τις ώρες των αγώνων στον υπεύθυνο κάθε γηπέδου τα τρόφιμα ή τα ρούχα και αυτά θα συγκεντρώνονται στα γήπεδα έως την Παρασκευή. Ό,τι συλλεγεί θα παραδοθεί από εμάς το Σάββατο 9/4 στον Παλαιό Σταθμό Πρώτων Βοηθειών Ε.Ε.Σ (3η Σεπτεμβρίου 21) και φυσικά όποιος ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ενδιαφέρεται να βοηθήσει στην μεταφορά είναι ευπρόσδεκτος/η.

Το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να είναι δίπλα σε ανθρώπους που δοκιμάζονται, χωρίς διακρίσεις, και αυτό είναι κάτι ελάχιστο που μπορεί να κάνει η κοινότητα μας για να βοηθήσει τον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας.

Update 9/4/2022! Συγκεντρώθηκαν 15 σακούλες γεμάτες με τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, αλεύρι, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα κλπ.) και επιπλέον 2 σακούλες με ρούχα και παραδόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό

Leave a comment