Προσφορά της Maped Hellas στην κοινότητα του ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

📯Eίναι χαρά μας να ανακοινώσουμε τη συνεργασία με την Maped Hellas. Η Maped ιδρύθηκε το 1947 και είναι μια Γαλλική οικογενειακή επιχείρηση που σήμερα αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη σε σχολικά είδη και είδη γραφείου, ενώ στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2006.

🏅Η Maped Hellas θα προσφέρει σαν έπαθλο, εντελώς δωρεάν, 112 παγούρια θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι στους ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΕΣ και τις ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΡΙΕΣ των ομάδων που θα φτάσουν στα Playoffs στην φάση των 16!

⚽Τα θερμός αυτά είναι συλλεκτικά για την διοργάνωση μας καθώς θα έχουν χαραγμένο με λέιζερ και το logo του ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑΤΟΣ στο καπάκι. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και μπορούνε να κρατάνε το ρόφημα μας ζεστό ή κρύο για 6 ολόκληρες ώρες!

✨Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Maped Hellas για την χορηγία της, η οποία δείχνει έμπρακτα για ακόμη μία φορά την υποστήριξη της στις φοιτητικές διοργανώσεις. Η εταιρεία κάθε χρόνο συμβάλλει και σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και είναι τιμή μας να έχουμε τέτοιους συνεργάτες, ευαίσθητους για την κοινωνία μας και τις νέες πρωτοβουλίες!

Το site της Maped: Maped Greece – Σχολικά είδη, Είδη ζωγραφικής και Δημιουργικές Δραστηριότητες για να είστε έτοιμοι να δημιουργείτε καθημερινά

#Ραντεβού_στα_γήπεδα
#Maped #MapedHellas

#ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ #propathlima #ποδόσφαιρο #πανεπιστήμιο #aueb #papei #ntua #ekpa #panteion #uniwa #podosfairo #greekfootball #5aside #minifootball #minisoccer #football #soccer #thebeautifulgame #jogabonito #footballislife #instafootball #goal

Leave a comment