ΑΦΙΕΡΩΜΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Λίγο πριν την εξεταστική, ημέρα Πέμπτη (27/1), ο δρόμος μάς έβγαλε κοντά στα Σεπόλια, όπου παρακολουθήσαμε τρεις αγώνες. Πάμε να τους δούμε!

🎥Συνεντεύξεις σε βίντεο στο τέλος του άρθρου!

ΟΠΑ AMERICA – Οι Άγνωστοι ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: 4-2 (β΄ όμιλος)
⚔️Ένα ντέρμπι που δεν απογοήτευσε, κρίθηκε στα σημεία και είχε ανατροπές. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ, βρέθηκαν να χάνουν στο δεύτερο μέρος, αλλά στο τέλος επικράτησαν. Για του φιλοξενούμενους, κρατάμε την ένταση που είχαν στα καλά τους διαστήματα.

Locomotiv Kouva – Liverhool ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: 8 – 4 (δ΄ όμιλος)
⭕Στη συνέχεια, είχαμε ένα παιχνίδι με λιγότερες εναλλαγές στο σκορ. Η Locomotiv είχε τόσο την κατοχή όσο και τις περισσότερες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση οδηγού από νωρίς. Από το στρατόπεδο της Liverhool, ένα μικρό ξέσπασμα επιθετικά προς το τέλος δεν ήταν αρκετό να φέρει θετικό αποτέλεσμα.

ΛΑΣ ΚΛΑΜΑΣ – Alabama FC ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: 9 – 4 (δ΄ όμιλος)
✔️Τελευταίος αγώνας της ημέρας, όπου οι γηπεδούχοι επέβαλαν ρυθμό και, με πολλά σουτ, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της Alabama FC και πήραν τους τρεις βαθμούς. Για τους φιλοξενούμενους, το καλό δεύτερο ημίχρονο είναι αυτό στο οποίο πρέπει να χτίσουν για την συνέχεια.

✍️Γράφει ο
badas.ko#ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ #ΠΑΠΕΙΟΝΣ_League #ΟΠΑ_Del_Ray #ΚΥΡΙΑΚΗ_ΑΛΗΘΕΙΑΣ #aueb #papei  #not_just_a_game #πανεπιστήμιο #ποδόσφαιρο #goal #thebeautifulgame

Leave a comment