ΑΦΙΕΡΩΜΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

❗Συζητήθηκε πολύ (δεν), άργησε (πολύ), αλλά η στήλη Αφιέρωμα Αγωνιστικής είναι έτοιμη και ξεκινάει με μία βόλτα από το Θησείο την Πέμπτη (9/12) όπου είδαμε τα εξής:

Ν.ΚΑΠΕΛΟ – West Cum United (β΄ γκρουπ)
⚽Ένας αγώνας με πολλές εναλλαγές στο σκορ και αρκετά…αυτογκόλ! Αξίζει να σημειωθεί το fair play από τον τερματοφύλακα της West Cum με το σκορ 2-2 και τον ίδιο να προτρέπει τον διαιτητή να μετρήσει ένα αμφισβητούμενο γκολ στη γραμμή.

🗣️Από τους γηπεδούχους, μιλήσαμε με τον Κώστα Μπεθάνη, για την ομάδα του που εδώ και 2,5 χρόνια προσπαθούν να χαίρονται τους αγώνες σαν μία γροθιά, ενώ στάθηκε στις μικρές ατυχίες που δεν έφεραν τους 3 βαθμούς.
Από την άλλη μεριά, ο Νίκος Λαδάς επισήμανε ότι στόχος της West Cum είναι τα νοκ άουτ, με “δυνατό χαρτί” την ομαδικότητά τους. Η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε δύσκολη, με το “χ” να τους αφήνει ευχαριστημένους.
ΤΕΛΙΚΌ ΣΚΟΡ: 7 – 7

Deportivo La Communia – Οι άγνωστοι (β΄γκρουπ)

⚽Η φιλοξενούμενη, είναι ομάδα που ξεχωρίζει από την πρώτη αγωνιστική και συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό και στυλ. Φυσικά, η Deportivo πάλεψε ως το τέλος, με το ευχάριστο κλίμα να ξεχωρίζει και από τις 2 μεριές.

🗣️Ο Στέφανος Μπαρουτσής μας μίλησε για το τίμιο παιχνίδι, ως στόχο της Deportivo, όσο και για τον αλληλοσεβασμό μεταξύ των ομάδων. Με αρκετές απουσίες στον αγώνα, κρατάει τα θετικά και επιστρέφει στην προπόνηση.
Στο στρατόπεδο των αγνώστων, “κλέψαμε” 2 λόγια από τον Γιάννη Αθανασάκη, όπου τα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών και το κλίμα της ομάδας, πιστεύει να τους απογειώσουν. Για το ματς, στάθηκε στην ικανοποιητική τους εμφάνιση.
ΤΕΛΙΚΌ ΣΚΟΡ: 1 – 15

✍️Γράφει ο badas.k

#ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ #ΠΑΠΕΙΟΝΣ_League #ΟΠΑ_Del_Ray #ΚΥΡΙΑΚΗ_ΑΛΗΘΕΙΑΣ#aueb #papei #not_just_a_game #πανεπιστήμιο #ποδόσφαιρο #goal #thebeautifulgame

Leave a comment