ΑΦΙΕΡΩΜΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

⚽Με μία ακόμη βόλτα στο Θησείο την Πεμπτη (16/12) συνεχίζεται το αφιέρωμα για τις ομαδάρες μας, με 3 αγώνες.

Himara FC – Χαβάη 5-0 (γ΄γκρουπ) ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: 5 – 14

❗Παιχνίδι βαθμολογικού ενδιαφέροντος, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν τον ρυθμό και να ξεφεύγουν στο σκορ από νωρίς, με ωραίο ποδόσφαιρο και αυτοματισμούς. Η Himara δεν ήταν σε καλή μέρα, το σίγουρο είναι πάντως ότι θα ανακάμψουν!

🗣️Από τους γηπεδούχους, μιλήσαμε με τον Λέανδρο Μπίφσα για την δύναμη που βγάζουν σαν ομάδα, τις ελλείψεις παικτών και το κακό πρώτο ημίχρονο που κόστισε την ήττα.
Στον άλλο πάγκο, δώσαμε τον λόγο στον Νάσο Μαρίνη. Χαρακτήρισε την ομάδα του μία οικογένεια, με χαλαρό κλίμα, και τη σημερινή εμφάνιση, την καλύτερη φετινή.

Bonobo fc – Pandemiacos (α΄γκρουπ) ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: 3 – 2

⭕Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε όλο και περισσότερο το “έργο” των ομάδων, οι λεπτομέρειες και τα μακρινά σουτ έδωσαν την νίκη στη Bonobo, που άντεξε στην πίεση των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος.

🗣️Ο Μίλτος Κουδούνης, για τους φιλοξενούμενους, έθεσε ως στόχο τους, το καλό ποδόσφαιρο, με όπλο την καλή χημεία της ομάδας και την επιθυμία για βελτίωση στο μέλλον.
Για την Bonobo, μίλησε ο Μάνος Μαρκαντωνάκης. Το βλέμμα είναι στα play-offs, καθώς η φανέλα είναι “βαριά” και κρατάει 4 χρόνια στο τουρνουά!
Τόνισε την ψυχή της ομάδας του και στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία αυτής για το ματς.

Επι-Κρητες FC – Παρατηρητήριο (διαπλοκή) ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: 7 – 14

⚔️Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, το Παρατηρητήριο, με αρκετές ατομικές ενέργειες, πήρε τα ηνία του αγώνα από την αρχή. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν, πλησίασαν στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν.

🗣️Ο αρχηγός της ομάδας των Επι-Κρητών, Χάρης Κόκκινος, επισήμανε πως θα ενισχυθούν. Με δυνατό χαρτί την χημεία τους, επιθυμούν να αντιστρέψουν το κακό ξεκίνημα με την πρώτη τους νίκη. Για την ήττα, στοίχισαν κάποια “αστεία” γκολ.
Στην πλευρά των νικητών, μίλησαν όλα τα παιδιά και με χαβαλέ, μου εκμυστηρεύτηκαν πως με monster και καλή συνεργασία στοχεύουν κορυφή. “Επανάληψη της βασικής μεθόδου” με Υ.Γ. “Και δέχτηκαν;”, ήταν τα σχόλια για το παιχνίδι, στα οποία αφήνω την ερμηνεία για εσάς!

✍️Γράφει ο badas.k
#ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ #ΠΑΠΕΙΟΝΣ_League #ΟΠΑ_Del_Ray #ΚΥΡΙΑΚΗ_ΑΛΗΘΕΙΑΣ#aueb #papei #not_just_a_game #πανεπιστήμιο #ποδόσφαιρο #goal #thebeautifulgame

Leave a comment