Ο Rashford Μοιράζει Χαμόγελα

💡Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές εκμεταλλεύτηκαν το lockdown για να χαλαρώσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και για να επιστρέψουν καλύτεροι. Ο Marcus Rashford ωστόσο είχε άλλη άποψη.

🙏 Το υποχρεωτικό κλείσιμο των σχολείων στην Αγγλία εξαιτίας της πανδημίας είχε σαν αποτέλεσμα πολλά παιδιά να στερηθούν το δωρεάν γεύμα το οποίο παρέχεται στα ιδρύματα. O Marcus Rashford, εμπνευσμένος από την δική του σκληρή παιδική ηλικία, σε συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση FareShare, κάλυψε αυτά τα γεύματα σε περίπου 400 χιλιάδες παιδιά στη χώρα.

🗣️ Όπως υποστήριξε και ο ίδιος σε συνέντευξή του: <<Η βοήθεια στα παιδιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Αποτελεί προτεραιότητα. Στην γενιά μου, υπάρχουν θετικά και αρνητικά πρότυπα και εγώ προσπαθώ να συγκαταλέγομαι στα θετικά>>

⭕ Η πράξη του Marcus δεν πέρασε απαρατήρητη στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια. Εμείς με την σειρά μας ελπίζουμε αυτή η πράξη να είναι μόνο η αρχή για περισσότερες ενέργειες παρόμοιου χαρακτήρα!

Ολόκληρη συνέντευξη του Rashford:

Bonus Highlights :

#ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ #1st_ΟΠΑ_League

Leave a comment