ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 9ΗΣ ΚΑΙ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ – ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ SEASON 5

🥁🆘ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ🆘🥁
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ – ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ 9ης & 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ – ΠΟΙΝΕΣ – ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ – ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΦΩΚΙΑΝΟ

 

🎄ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΕΣ & ΠΡΟΠΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και -κλασικά- πολλά γκολάκια εντός και εκτός γηπέδων!! Παρακάτω ακολουθούν κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις. Παρακαλούμε όλοι οι αρχηγοί να τις διαβάσετε:

✅Μεταγραφές: Ξεκινάει από σήμερα μέχρι και τις 31/1/2024 η χειμερινή μεταγραφική περίοδος! Σε αυτό το διάστημα κάθε ομάδα θα μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει άτομα από το ρόστερ της. Υπενθυμίζουμε πως κάθε ομάδα μπορεί να έχει max 15 άτομα ρόστερ και όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι max γεννημένοι το 1998. Υπάρχει δυνατότητα εξαίρεσης για έναν μόνο παίκτη κάθε ομάδας να είναι γεννημένος μέχρι και το 1996 με την προυπόθεση ότι έχει ξανασυμμετάσχει στο ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ σε προηγούμενη σεζόν

Μετά τις 31/1 τα ρόστερ κλειδώνουν και μόνο όσοι εγγράφηκαν μόνο θα μπορούν να παίξουν στα Playoffs όπου υπάρχει ταυτοπροσωπία. Εδώ είναι το link που θα πρέπει να συμπληρώσουν όλοι οι παίκτες που δεν έχουν εγγραφεί ήδη στα ρόστερς https://forms.gle/FEc5FNcKJwjY5eSC9 

✅Προτιμήσεις 9ης & 10ης Αγωνιστικής: Η 9η αγωνιστική συνεχίζεται κανονικά με την νέα χρονιά την Δευτέρα 8/1. Θα πρέπει κάθε αρχηγός να μας στείλει μέχρι την Τρίτη 2/1 στις 22:00 εάν έχει κάποια έκτακτη αλλαγή προτίμησης ή εάν θέλει ρεπό τόσο για την 9η όσο και την 10η αγωνιστική γιατί θα προσπαθήσουμε να βγει πρόγραμμα για 2 εβδομάδες μπροστα. Μετά την προθεσμία δεν θα γίνουν δεκτές αλλαγές προτιμήσεων.

⭕Ποινές: Από την 9η αγωνιστική και μετά ισχύει νέος κανονισμός για τις ποινές με βάση τον οποίο, όποιος παίκτης λάβει 2 κόκκινες κάρτες αθροιστικά έχει αυτομάτως minimum ποινής 1 Αγωνιστική. Η ποινή μπορεί να είναι μεγαλύτερη ανάλογα με τον λόγο για τον οποίο έλαβε τις κάρτες.

⭕Έλεγχος βαθμολογιών: Έχουν ανανεωθεί όλες οι βαθμολογίες μέχρι και την 8η αγωνιστική στο site μας www.propathlima.gr . Παρακαλούμε όλους τους αρχηγούς να τσεκάρουν ότι δεν έχει γίνει κάποιο λάθος με τα σκορ των αγώνων και τους βαθμούς της ομάδας του.

⭕Φανελάκια Φωκιανό: Στο Φωκιανό δεν μας παρέχουν φανελάκια (σαλιάρες) και για αυτό το λόγο θα πρέπει οι ομάδες που παίζουν εκεί να ντύνονται ομοιόμορφα ώστε να ξεχωρίζουν από τους αντιπάλους. Ιδανικά, όταν μια ομάδα παίζει Φωκιανό να συνεννοείται με την αντίπαλη ομάδα ώστε να φοράει από πριν διαφορετικό χρώμα, για να αποφεύγουμε τα φανελάκια.

Καλές γιορτές μύστες & μύστισσες! ⚽

Leave a comment