Εμφανίσεις – I Can’t Breathe

⭕ Με το ακραίο γεγονός του θανάτου του G. Floyd στην άσφαλτο της Μιννεάπολις για άλλη μια φορά φάνηκε ότι ο ρατσισμός σκοτώνει ανθρώπους και δηλητηριάζει τις κοινωνίες. Έτσι είπαμε να εκτυπώσουμε μπλουζάκια «I CANT BREATHE». Σκοπός είναι να μεταφέρουμε και να αναπαράγουμε και εμείς ένα μήνυμα για ένα θέμα που δεν αφορά μόνο την Αμερική και τους αφροαμερικανούς αλλά όλους μας.

✅ Αυτές τις μπλούζες τις είχαν φορέσει χιλιάδες αθλητές το 2014 στα γήπεδα και τα παρκέ όταν είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό και ήταν ένα σύνθημα που ζητούσε να σταματήσουν οι ρατσιστικές διακρίσεις και οι βιαιοπραγίες από την αστυνομία της Αμερικής προς τους μαύρους και τις μειονότητες.

👕 Τα μπλουζάκια είναι αυτά που βλέπετε στην εικόνα. Το hashtag #SayNoToRacism στην πλάτη είναι προαιρετικό και επιλέγετε το χρώμα και το μέγεθος που σας ταιριάζει. Παραλαβή παράδοση θα γίνεται από εμάς σε κοντινό μετρό της επιλογής σας.

✅ Η τιμή είναι στα 9 ευρώ και τα κέρδη θα διατεθούν στην δράση που θα επιλέξετε εσείς ψηφίζοντας στην φόρμα παραγγελίας. Επιπλέον του ποσού που θα συγκεντρωθεί το ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ θα συνεισφέρει σε αυτή τη δράση με επιπλέον 50 ευρώ.

📋 Για να παραγγείλεις εμφάνιση I CANT BREATHE 

➡️ https://forms.gle/cMcwGyxnqMeA9a7J6

Leave a comment