Τα ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑΤΙΚΑ παγούρια από την Maped Hellas επιστρέφουν!!

🔥Τα παγούρια που τόσο αγαπήσαμε στο ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ ξαναχτυπούν!

🙌Φέτος οι 8+8 ομάδες καλύτερες ομάδες του Glory & Dignity Path θα έχουν ως δωράκι τα ανεπανάληπτα θερμός της @mapedhellas!

⚡Όπως λοιπόν καταλάβατε για μια ακόμα χρόνια η Maped Hellas βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό της κοινότητας μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό.

⚽Η Maped ιδρύθηκε το 1947 ως μια Γαλλική οικογενειακή επιχείρηση που σήμερα αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη σε σχολικά είδη και είδη γραφείου, ενώ στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2006 και εκτός από όλα τα σχολικά είδη προσφέρει και κοινωνικό έργο στον τόπο μας.

💯Τόσο πέρυσι όσο και φέτος τα θερμός αυτά είναι συλλεκτικά καθώς θα έχουν χαραγμένο με λέιζερ και το logo του ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑΤΟΣ στο καπάκι.

💣Όσοι πέρυσι τα χαρήκαμε μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αναφερόμαστε σε ένα θερμός εξαιρετικής ποιότητας που μπορεί και κρατάει το ρόφημα μας στην ίδια θερμοκρασία για τουλάχιστον 15 ώρες ζεστό και 30 ώρες κρύο!

🍻Ξέρετε λοιπόν… ζεστό καφεδάκι τον χειμώνα για να ανοίξει το μάτι στην σχολή και κρύα μπυρίτσα το καλοκαίρι στην θάλασσα για δροσιά. Maped Hellas ευχαριστούμε θερμά!

#Εδώ_όταν_παίζεις_είσαι_ήδη_νικητής
#Ραντεβού_στα_γήπεδα
#ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ

Leave a comment